HAKA Experience

Heb jij zin in een interactieve en unieke ervaring? Ben jij toe aan een originele power boost? Meld je dan aan voor de The Authentic Haka Experience, georganiseerd door de Loopbaankamer en bytriggerz.

Inhoud

Je hebt een Haka vast wel eens gezien bij het rugbyteam van Nieuw-Zeeland. De traditionele dans van de Maori diende vroeger om de groep voor te bereiden op de strijd. Nog altijd is het een middel om kracht uit te stralen en eenheid in een groep te smeden.

 

Wij zijn op zoek naar 40 tot 100 mensen die deze ervaring aan durven gaan. We willen deze bijzondere experience beleven met mensen die zich willen laten horen, die buiten de box durven gaan en patronen willen loslaten. Particuliere cliënten, opdrachtgevers en medewerkers van organisaties die aan een traject deelnemen, samenwerkingspartners en netwerkcontacten, iedereen is welkom! Ook introducees!

 

We zijn ervan overtuigd dat deze workshop je veel kan opleveren. We beloven je in ieder geval een middag met veel plezier. De workshop staat onder leiding van een echte Maori. Nieuwsgierig? Kijk dan naar dit filmpje.

 

Kosten

normaal € 78,00 maar wij bieden de workshop aan met 50% korting!

Daarom nu: € 39,00 inclusief btw en servicekosten ticketshop.

De prijs is tevens inclusief koffie/thee/water gedurende de middag.

Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelden en betalen

bij ticketshop Eventix via deze link

Datum

zaterdag 3 maart 2018

13.00 tot 16.00 uur met gelegenheid tot na borrelen tot 17.00 uur.

 

Locatie

Willem II stadion

Goirlese Weg 34

Tilburg

Loopbaankamer

De weg naar verandering

Dr. Hub van Doorneweg 81 I 5026 RB Tilburg

www.loopbaankamer.nl I patrick@loopbaankamer.nl